VisumBuitenland.nl

Betrouwbare ondersteuning bij aanvraag reisdocumenten

In de voorbereiding op buitenlandse reizen ondervinden veel reizigers problemen bij het aanvragen van de juiste documenten. Vooral het verkrijgen van een visum kan een ingewikkelde puzzel opleveren als de aanvraagprocedure onvoldoende ondersteuning krijgt. VisumBuitenland.nl speelt in op de groeiende behoefte aan duidelijke informatie van een betrouwbare bron.

VisumBuitenland.nl is één van de grootste full-service visumbureaus van de Benelux. Een professioneel team van ervaren specialisten ondersteunt reizigers dagelijks bij het verkrijgen van de noodzakelijke reisdocumenten.

Einde aan frustraties

VisumBuitenland.nl bedient een steeds groter geworden groep reizigers die gefrustreerd zijn geraakt door de uiteenlopende regels en het gebrek aan eenduidige en betrouwbare informatie.

Aan elk visumtype zijn verschillende regels verbonden. Sommige visa moeten persoonlijk worden afgehaald bij een ambassade of consulaat, andere kunnen pas worden verkregen na aankomst in het betreffende land.

Sinds enkele jaren kunnen bepaalde visa, onder strikte voorwaarden, volledig online worden aangevraagd. 

Online-informatie vaak gecompliceerd, achterhaald en onjuist

De verwarring over het verkrijgen van het juiste visum wordt alleen maar verder vergroot via op het internet verspreide informatie door reisbureaus, visumbureaus en bloggers. Veel van deze online-informatie is onnodig gecompliceerd, achterhaald en soms zelfs ronduit onjuist. 

Zelfs de officiële websites van sommige overheden, ambassades en consulaten zijn vaak onduidelijk en onvolledig. Dit alles wordt nog verder versterkt doordat websites van veel overheden niet in de moedertaal van de aanvrager communiceren.

Desgewenst verzorgt VisumBuitenland.nl ook de logistiek voor visa die in het paspoort van de reiziger moeten worden aangebracht. Hierdoor wordt een bezoek aan het consulaat en het daar op z’n beurt wachten voorkomen. VisumBuitenland kan het paspoort thuis bij de aanvrager ophalen en het enkele dagen later retourneren met aangebracht visum.

Jaarlijks missen vele honderden reizigers hun vlucht omdat pas op het vliegveld wordt ontdekt dat bijvoorbeeld het paspoortnummer niet correct is ingevuld op het visum-aanvraagformulier. Zo worden de letter o en het cijfer 0 vaak verwisseld en dus verkeerd ingevuld. Alle via VisumBuitenland.nl ingediende vragen worden automatisch op deze fouten gecontroleerd. Hierdoor heeft het bureau al vele reizigers voor grote problemen kunnen behoeden.

Als bij een aanvraag ook een paspoort wordt aangeleverd, of een kopie of scan daarvan, dan controleren de specialisten van VisumBuitenland.nl alle ingevulde paspoortgegevens, zoals nummer, datum van afgifte en de verloopdatum, de geboortedatum en alle voor- en achternamen van elke reiziger. Bij spoedaanvragen worden deze handelingen ook buiten kantooruren verricht, zodat het visum zo snel mogelijk kan worden toegekend.

Reductie van afgekeurde aanvragen

De zorgvuldige controles van alle aanvragen door VisumBuitenland.nl hebben gezorgd voor een sterke reductie van het aantal afgekeurde visumaanvragen. In het zeldzame geval dat een aanvraag alsnog wordt afgekeurd, restitueert het bureau het volledige aankoopbedrag, inclusief de consulaire kosten. Behalve een kleinere kans op afkeuring hebben de controles van VisumBuitenland.nl ook tot gevolg dat kostbare tijd wordt bespaard, omdat niet hoeft te worden gewacht totdat de immigratiedienst een fout opspoort en de aanvraag afkeurt.

Visum Support Center

Reizigers die ondanks de talrijke informatiepagina’s van VisumBuitenland.nl nog vragen of problemen ervaren over hun visumaanvraag, kunnen kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met het Visum Support Center. In geval van nood kan ook 24 uur per dag contact worden opgenomen met de telefonische helpdesk van het bureau.

Meer informatie: https://visumbuitenland.nl

ESTA USA snel en goedkoop alternatief voor Amerikaans visum

Een ESTA USA is een verplichte toestemming om zonder visum te kunnen reizen naar de Verenigde Staten van Amerika. ESTA is de afkorting voor Electronic System for Travel Authorization en kan via VisumBuitenland.nl snel een eenvoudig online worden aangevraagd. De kosten bedragen € 29,95 per persoon.

Een ESTA is nodig voor een vakantie, zakenreis of overstap in Amerika. Reizigers die niet over een geldig ESTA beschikken, worden geweigerd bij het inchecken op hun vlucht of cruise naar de USA.

Omdat een ESTA geheel online is aan te vragen, hoeft dus geen bezoek te worden gebracht aan het Amerikaanse consulaat. Hierdoor is een ESTA gemakkelijker en sneller te verkrijgen dan een visum en zijn ook de aanvraagkosten lager.

De verplichting om deze elektronische reistoestemming voor de Verenigde Staten van Amerika aan te vragen, is een veiligheidsmaatregel van U.S. Customs & Border Protection, waardoor alle reizigers vooraf worden gescreend en ongewenste personen worden geweerd.

Een ESTA blijft twee jaar geldig. Binnen die periode mag het verblijf in de USA maximaal 90 aaneengesloten dagen duren. Wie langer in Amerika wil verblijven, moet verplicht een visum aanvragen. Ook dat kan via VisumBuitenland.nl. Als het paspoort verloopt waarmee een visum of ESTA is aangevraagd, vervalt ook de geldigheid van de gekoppelde reistoestemming.

Aanvragen ESTA via VisumBuitenland.nl:

https://visumbuitenland.nl/amerika

https://visumbuitenland.nl/amerika/voorwaarden

Video over ESTA

Home