Magazine in nieuw jasje

Het online inspiratiemagazine Reizen langs Rivieren heeft een re-styling ondergaan. De vormgeving is gemoderniseerd en de vindbaarheid van de rivieren vergroot.

Rivierverhalen

Nieuw is het domein Rivierverhalen met uiteenlopende observaties van ons verslaggeversteam.

Deze variëren van ontmoetingen met bijzondere mensen en dieren tot waarnemingen van natuurfenomenen en aan rivieren gekoppelde culinaire ervaringen.

De camperbus van Reizen langs Rivieren

Nichemarkt

Magazine-hoofdredacteur Dick Versteeg erkent dat Reizen langs Rivieren te midden van de vele reissites geen spectaculaire bezoekersaantallen genereert. “Dat is ook niet onze opzet. Wij spelen een rol in een nichemarkt en zien onszelf als een speciaalzaak, waar fijnproevers aan hun trekken kunnen komen.

Inspiratie

Alles draait bij ons om het willen delen van onze ervaringen buiten de gebaande paden van het toerisme. Wij bieden ook geen reizen aan, maar pure inspiratie.”

Beeld

In dat aanbod speelt Dick’s partner Tonny een belangrijke rol als researcher en fotografe. “Mijn voortdurende uitdaging is om de rivieren zo gevarieerd mogelijk in beeld te brengen, zodat je meer dan alleen maar stromend water ziet. Een goede research is daarbij natuurlijk van belang, maar we laten ook veel over aan wat we spontaan ter plekke aantreffen.” 

Tonny en Dick op de Aiguille du Midi in het Mont Blancmassief, waar veel rivieren ontspringen.